• Sent l’efecte
  blau!

  Què és l’efecte blau?

  Quan estàs tranquil perquè saps que els millors professionals del sector estan gestionant la teva aigua. Quan tens garantida la millor qualitat d’aigua a casa teva. Quan estàs segur que mai et tallaran l’aigua si no pots pagar-la. Quan tens solucionada una avaria en el mínim temps d’espera, siguis on siguis. I quan veus amb els teus propis ulls que hi ha un impacte social i mediambiental positiu al teu entorn.

  Aleshores, sents l’efecte blau!

 • Apunta’t a
  l’Operació Apunta’t a l’Operació Blau!!

  Aquest estiu les platges també es posen en forma

  Posa’t a punt per l’estiu alhora que contribueixes a cuidar el medi ambient amb el Ricky Rubio.

  Descobreix-ho

Com es manifesta L’Efecte Blau?

Gestió
eficient

A HIDROBAL som especialistes en la gestió del cicle de l’aigua. Gràcies al coneixement, l’experiència, la innovació i l’ús de les tecnologies més avançades, et podem oferir una gestió eficient.

Aigua de la
millor qualitat

No només et volem oferir el millor servei, sinó que també treballem dia a dia perquè l’aigua que t’arriba a casa sigui de qualitat. Per això, els nostres processos i controls van molt més enllà dels estàndards del sector.

Aigua per
a tothom

La punta de l’iceberg del nostre compromís amb les persones és la garantia de subministrament a tothom que no pugui fer front a la factura de l’aigua. Però també oferim facilitats en el pagament i portem a terme moltes altres accions per contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones.

Servei immediat
i de qualitat

Disposem de manera immediata de tots els recursos especialitzats necessaris per donar una resposta ràpida i eficient a avaries i altres particularitats del servei. Tot gràcies a les sinergies que sorgeixen de gestionar el servei d’aigua de més de 200 municipis.

Actuacions en
l’àmbit local

Volem estar a prop de les persones de les ciutats i els pobles on operem. Per això, organitzem activitats de conscienciació i informació sobre l’aigua, per a adults, joves i infants, i estem al costat d’altres iniciatives locals que estan alineades amb els nostres valors.

Compromís amb
el medi ambient

Fem tot el necessari per reduir l’impacte de la nostra activitat sobre l’entorn i per alinear els nostres principis de sostenibilitat a les directives europees d’economia circular.